Sezonowo bezglutenowo

Patroni:

Sezonowo bezglutenowo
100 sprawdzonych przepisów na 4 pory roku

Magdalena i Stanisław Romek, autorzy popularnego bloga kulinarnego Kuchenne Wariacje, oddają w Wasze ręce swoje najcenniejsze przepisy na potrawy bezglutenowe, które z przyczyn zdrowotnych na stałe wprowadzili do swojej kuchni.
Magda specjalizuje się w daniach głównych, sałatkach i zupach. Staszek – osładza życie ciastami i deserami. Po wielu miesiącach eksperymentów i testów udało im się skomponować zestaw stu przepisów na bezglutenowe wytrawne i słodkie dania, które bez trudu można przygotować w polskich domach przez cały rok.
„Sezonowo bezglutenowo” to świetna propozycja dla osób, które chcą poszerzyć swój kulinarny repertuar o nowe ciekawe pomysły, a także dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z dietą bezglutenową i zupełnie nie wiedzą, co jeść i jak gotować bez pszenicy.
Staranna kompozycja książki oraz podział na pory roku ułatwiają znalezienie inspirujących przepisów z użyciem sezonowych, łatwo dostępnych i świeżych owoców, warzyw i grzybów. Autorzy zadbali też o stronę wizualną swojej pierwszej książki kucharskiej. Każdemu przepisowi towarzyszy zdjęcie potrawy, dzięki czemu jeszcze łatwiej przygotować pyszny, zdrowy i atrakcyjnie wyglądający posiłek.


Patroni:

  • Język oryginału: polski
  • Data premiery: 27 października 2017
  • Rodzaj okładki: Twarda
  • Wymiary: 165 mm × 240 mm
  • Liczba stron: 224
  • ISBN: 978-83-8074-118-8
  • Cena okładkowa: 44,90 zł
  • Nazwa wariantu: E-book
  • ISBN: 978-83-8074-122-5
  • Cena okładkowa: 34,90 zł