Bez zbóż, bez bólu

Patroni:

Bez zbóż, bez bólu

DIETA ELIMINUJĄCA PODSTAWOWĄ PRZYCZYNĘ PRZEWLEKŁEGO BÓLU

Dr Peter Osborne, autorytet w sprawach wrażliwości na gluten i alergii pokarmowych, stwierdził, że zboża, nawet uważane dotąd za bezpieczne, takie jak kukurydza i ryż, mogą siać spustoszenie w organizmie, wywołując stany zapalne i niedobory witamin oraz minerałów, a także powodując reakcje autoimmunologiczne. Książka Bez zbóż, bez bólu oferuje narzędzia potrzebne do wyeliminowania z diety wszystkich zbóż oraz innych czynników zapalnych. Korzystając z tego łatwego do wprowadzenia planu żywieniowego można w ciągu piętnastu dni osiągnąć znaczącą poprawę zdrowia i wejść na drogę do całkowitego pozbycia się bólu w ciągu zaledwie miesiąca.
Książka zawiera jasne omówienie naukowych podstaw programu, plany posiłków na poszczególne dni, ułatwiające przejście na bezglutenową dietę i dziesiątki przepisów na pyszne bezzbożowe potrawy. Przekonajcie się, dlaczego tysiące pacjentów uważają, że dzięki dr. Osborne’owi i jego diecie odzyskali życie bez bólu.

Patroni:

Inne książki z serii

  • Seria wydawnicza: ZDROWIE
  • Tytuł oryginału: No Grain, No Pain
  • Język oryginału: angielski
  • Tłumaczenie: Roman Palewicz
  • Data premiery: 13 kwietnia 2017
  • Rodzaj okładki: Miękka ze skrzydełkami
  • Wymiary: 135 mm × 205 mm
  • Liczba stron: 384
  • ISBN: 978-83-8074-005-1
  • Cena okładkowa: 39,90 zł
  • Nazwa wariantu: E-book
  • ISBN: 978-83-8074-088-4
  • Cena okładkowa: 34,90 zł