Zaczęła gotować z potrzeby serca – dosłownie. Przepisami dzieli się na stronie www.nakuchennymprogu.pl , co jakiś czas odkrywając w swojej diecie nowe progi, jak np. wykluczenie cukru, glutenu, krowiego mleka czy mięsa albo gotowanie wg Pięciu Przemian. Na blogu www.kulinarnaczytelnia.pl recenzuje smakowite książki (i nie tylko). Ukończyła kurs tradycyjnej dietetyki, ale podąża własną ścieżką. Nie lubi teorii. Lubi gotować. Najchętniej zamknęłaby się w kuchni i wymyślała nowe bezglutenowo-bezcukrowe słodkości. Jest autorką większości zamieszczonych tu przepisów.
Marta Szloser
Wartościowych publikacji adresowanych do celiaków i osób na diecie bezglutenowej jest w polskich księgarniach niewiele. Najcz...
Wartościowych publikacji adresowanych do celiaków i osób na diecie bezglutenowej jest w polskich księgarniach niewie...
Czytaj dalej